ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ο Νεϊμάρ ρεζιλεύτηκε από αθλήτρια του πατινάζ (pic)

Η Ελισαβέτα Τουκταμίσεβα έκανε ένα σχόλιο που ήταν… όλα τα λεφτά!
Ο Νεϊμάρ ρεζιλεύτηκε από αθλήτρια του πατινάζ (pic)

Ο Νεϊμάρ έχει καθιερωθεί ως ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής, αλλά και ως ένας ποδοσφαιριστής που πέφτει στο έδαφος με το παραμικρό.

Πρόσφατες είναι εξάλλου οι εικόνες με κόσμο να βγάζει αμέτρητα βίντεο τρολάροντάς τον. Όμως το πράγμα έχει… ξεφύγει για τα καλά, καθώς ακόμη και μια αθλήτρια του καλλιτεχνικού πατινάζ, τον έκραξε, με ένα χιουμοριστικό σχόλιο.

Η Ελιζαβέτα Τουτκαμίσεβα από την Ρωσία, παρακολουθούσε το παιχνίδι της Παρί Σεν Ζερμέν με την Λίβερπουλ για το Τσάμπιονς Λιγκ και δεν άντεξε στο θέαμα του Βραζιλιάνου να πέφτει συνεχώς στο έδραφος. Η Ρωσίδα πρωταθλήτρια έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter:

«Μόλις είδα το Παρί – Λίβερπουλ. Στην καριέρα μου έχω πέσει λιγότερες φορές, απ’ ότι έπεσε ο Νεϊμάρ σε 90 λεπτά»! Όπως είναι λογικό, το σχόλιο προκάλεσε άφθονο γέλιο, από τη στιγμή μάλιστα που γράφεται από μια αθλήτρια που το να πέφτει είναι… συνήθεια στο άθλημα που κάνει στον πάγο.

Η Παρί έριξε τη Λίβερπουλ στα “σχοινιά”

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Νεϊμάρ ρεζιλεύτηκε από αθλήτρια του πατινάζ (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.