ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ο Μάρεϊ υπερασπίστηκε την Χάγκενμπεργκ

Ο Βρετανός τενίστας τα… πήρε στο κρανίο για την ερώτηση για το twerking
Ο Μάρεϊ υπερασπίστηκε την Χάγκενμπεργκ

Ο Άντι Μάρεϊ εκτός από εξαιρετικός τενίστας, έχει δείξει πολλές φορές την ευαισθησία του σε θέματα ρατσισμού και σεξισμού.

Το ανόητο και κακόγουστο αστείο του παρουσιαστή στην «χρυσή μπάλα», Μάρτιν Σόλβεϊγκ στην Άννα Χάγκενμπεργκ, ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών, με τον Μάρεϊ να παίρνει και αυτός θέση.

Ο παρουσιαστής ζήτησε από την νικήτρια της «Χρυσής μπάλας» να κάνει… tweking, με την ίδια να απαντά ορθά κοφτά «όχι». Η ίδια είπε πως της ζήτησε συγνώμη και δεν το πήρε τόσο σοβαρά, όμως το κακό έχει γίνει ήδη.

Τα social media πήραν «φωτιά» με τον Σόλβεϊγκ να ακούει πολλά σχόλια, ένα εκ των οποίων ήρθε από τον Άντι Μάρεϊ.

«Άλλο ένα παράδειγμα για το ότι ο σεξισμός υπάρχει ακόμα στον αθλητισμό. Γιατί η γυναίκα πρέπει να ανέχεται αυτά τα σκατά; Τι ερωτήσεις έκαναν αντίστοιχα στους Εμπαπέ και Μόντριτς; Υποθέτω κάτι σχετικό με το ποδόσφαιρο. Και όσοι πιστεύουν πως οι αντιδράσεις είναι υπερβολικές και πως ήταν απλώς ένα αστείο, δεν ήταν. Είμαι στο χώρο του αθλητισμού σε όλη μου τη ζωή και το επίπεδο του σεξισμού είναι εξωπραγματικό», ανέφερε μέσω Instagram ο Μάρεϊ.

Μόντριτς: «Για τον Τσάβι, τον Ινιέστα, το ποδόσφαιρο…»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Μάρεϊ υπερασπίστηκε την Χάγκενμπεργκ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.