ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ο Μπόγρης έκανε… ένσταση στον Βεζένκοφ (vid)

Στοιχηματική εταιρία που συνεργάζεται με τον Ολυμπιακό, πήγε μια ηλεκτρονική μπασκέτα στο ΣΕΦ και οι Μπόγρης και Βεζένκοφ διαγωνίστηκαν στα σουτ. Οι δύο παίκτες των «ερυθρόλευκων» επιλέχθηκαν για να κοντραριστούν στα σουτ στην μπασκέτα, όπου το γέλιο έπεσε άφθονο, κυρίως χάρη στον Μπόγρη. Ο ψηλός της ομάδας του Πειραιά, γιούχαρε και προσπαθούσε να αποσυντονίσει τον...
Ο Μπόγρης έκανε… ένσταση στον Βεζένκοφ (vid)

Στοιχηματική εταιρία που συνεργάζεται με τον Ολυμπιακό, πήγε μια ηλεκτρονική μπασκέτα στο ΣΕΦ και οι Μπόγρης και Βεζένκοφ διαγωνίστηκαν στα σουτ.

Οι δύο παίκτες των «ερυθρόλευκων» επιλέχθηκαν για να κοντραριστούν στα σουτ στην μπασκέτα, όπου το γέλιο έπεσε άφθονο, κυρίως χάρη στον Μπόγρη. Ο ψηλός της ομάδας του Πειραιά, γιούχαρε και προσπαθούσε να αποσυντονίσει τον Βεζένκοφ, «πετώντας» μυθικές ατάκες, ενώ όταν πήρε σειρά, είχε υποστηρικτή τον Κώστα Παπανικολάου.

Τελικά έχασε, αλλά έκανε… ένσταση, καθώς ένα καλάθι του δεν μέτρησε στον πίνακα των εύστοχων σουτ, κάτι που… δεν απασχόλησε τον Βεζένκοφ.

Βεζένκοφ: «Η φετινή Ευρωλίγκα είναι σαν τρενάκι του λούνα παρκ!»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Μπόγρης έκανε… ένσταση στον Βεζένκοφ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.