ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ο Σφαιρόπουλος και ο… κλώνος (;) του Γιαννάκη (pic)

Το tweet της Μακάμπι με φωτογραφία του προπονητή και μέλους άλλης ομάδας από το Ισραήλ
Ο Σφαιρόπουλος και ο… κλώνος (;) του Γιαννάκη (pic)

Μάλλον δεν θυμούνται καλά το πρόσωπο του Παναγιώτη Γιαννάκη, αν αναλογιστούμε από το χιουμοριστικό ποστ που έκαναν σε φωτογραφία του Σφαιρόπουλου.

Αν μπερδευτήκατε, θα σας ξεμπερδέψουμε αμέσως… Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έβγαλε μια φωτογραφία με έναν άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων που ανήκει στην Μπνέι Χερζίλια, αντίπαλο της Μακάμπι στο πρωτάθλημα του Ισραήλ. Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν στους διαδρόμους του γηπέδου της Μπνέι, με την Μακάμπι να ποστάρει την φωτογραφία στο twitter και να παρομοιάζει τον άνθρωπο με τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Βέβαια, αν δει κανείς την φωτογραφία, στο μόνο που μοιάζει με τον Γιαννάκη, είναι λίγο στα… μαλλιά. Κατά τα άλλα, η ομοιότητα είναι παρόμοια με αυτή που είχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο με το πρώτο άγαλμα που του είχαν δημιουργήσει στην Πορτογαλία… Καμία δηλαδή.

Ο Μπουρούσης νίκησε Μοτιεγιούνας και Γκάουντλοκ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Σφαιρόπουλος και ο… κλώνος (;) του Γιαννάκη (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.