ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Google: Αυτός είναι ο δημοφιλέστερος αθλητής για το 2018

Δεν θα πιστεύετε ποιος είναι ο πιο δημοφιλής παίκτης για τη χρονιά που... φεύγει
Google: Αυτός είναι ο δημοφιλέστερος αθλητής για το 2018

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος η Google δίνει στη δημοσιότητα τα στατιστικά στοιχεία της, για το έτος που πρόκειται να μας αποχαιρετήσει.

Ο τεχνολογικός κολοσσός λοιπόν, έκανε γνωστή τη δεκάδα με τους δημοφιλέστερους αθλητές σε όλο τον πλανήτη, με αυτόν που βρίσκεται στην πρώτη θέση μου αποτελεί σίγουρα έκπληξη.

Ο δημοφιλέστερος λοιπόν δεν είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ή ο Μέσι, είτε κάποιος από τους πρωταθλητές κόσμου και Ευρώπης αλλά είναι ο παίκτης των Κλίβελαντ Καβαλίερς, Τρίσταν Τόμπσον.

Φυσικά αυτό υπάρχει τρόπο να δικαιολογηθεί, αφού ο γνωστός μπασκετμπολίστας είχε  περάσει μία πολύ μεγάλη κρίση στο γάμο του με τη γνωστή τηλεπερσόνα Κλόε Καρντάσιαν, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σχεδόν κάθε μέρα στο κέντρο της προσοχής.

Πάντως μέσα στην τελική δεκάδα συναντάμε τον Χάρι Κέιν, τον Καουάι Λέοναρντ, τον Φελίπε Κουτίνιο, τον Κόνορ ΜακΓκρέγκορ και άλλους πολύ γνωστούς αθλητές.

Αναλυτικά η λίστα:

10. Χάρι Κέιν

9. Κόνορ ΜακΓκρέγκορ

8. Φιλίπε Κουτίνιο

7. Ναόμι Οσάκα

6. Καουάι Λέοναρντ

5. Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοφ

4. Σον Ουάιτ

3. Λίντσεϊ Βον

2. Αλέξις Σάντσεζ

1. Τρίσταν Τόμπσον

Θα βγει αθλητής της χρονιάς στην Ελλάδα όταν κατακτήσει το φεγγάρι!

Απίστευτος Αντετοκούνμπο ισοφάρισε το ρεκόρ καριέρας του (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Google: Αυτός είναι ο δημοφιλέστερος αθλητής για το 2018», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.