ΑΕΚ: Έφτιαξαν γλυκά και επισκέφτηκαν τα «παιδικά χωριά SOS» (vid)

Την ευκαιρία να παίξουν και να διασκεδάσουν με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είχαν οι μικροί φίλοι από τα «Παιδικά χωριά SOS». Ο Έλντερ Λόπες, ο Χρήστος Αλμπάνης, ο Στράτος Σβάρνας και ο Κώστας Γαλανόπουλος έβγαλαν για λίγο τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια, προκειμένου να φτιάξουν χριστουγεννιάτικα γλυκά για τα παιδιά στις φιλόξενες εγκαταστάσεις της ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ. Ευτυχώς...
ΑΕΚ: Έφτιαξαν γλυκά και επισκέφτηκαν τα «παιδικά χωριά SOS» (vid)

Την ευκαιρία να παίξουν και να διασκεδάσουν με τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είχαν οι μικροί φίλοι από τα «Παιδικά χωριά SOS».

Ο Έλντερ Λόπες, ο Χρήστος Αλμπάνης, ο Στράτος Σβάρνας και ο Κώστας Γαλανόπουλος έβγαλαν για λίγο τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια, προκειμένου να φτιάξουν χριστουγεννιάτικα γλυκά για τα παιδιά στις φιλόξενες εγκαταστάσεις της ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ.

Ευτυχώς ή… δυστυχώς για τα παιδιά, οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα που έφτιαξαν με ενθουσιασμό οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έφτασαν στα Παιδικά Χωριά SOS, συνοδευόμενα από τον αρχηγό της ομάδας, Πέτρο Μάνταλο, καθώς και τους Άλεφ Σαλντάνια, Λούκας Μπογέ, Έσε Πόνσε αλλά και τους ανθρώπους του συλλόγου, με την αποστολή της Ένωσης να μοιράζει επίσης χριστουγεννιάτικα δώρα και χαρά στα παιδιά, παίζοντας ποδόσφαιρο μαζί τους.

Η κάμερα του AEK TV, πασπαλισμένη και αυτή με τη σειρά της με ζάχαρη άχνη και καρυδόψυχα, βρέθηκε τόσο στις εγκαταστάσεις της ΓΕΥΣΗΝΟΥΣ όσο και στα Παιδικά Χωριά SOS για να καταγράψει τις όμορφες αυτές στιγμές, τις οποίες μπορείτε να παρακολουθήσετε στο ακόλουθο βίντεο. Καλές γιορτές και ευτυχισμένο το 2019 για όλους!

Δείτε το βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Έφτιαξαν γλυκά και επισκέφτηκαν τα «παιδικά χωριά SOS» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δημήτρης Βανδαράκης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.