ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ο Μπέργουολντ και το καυστικό σχόλιο για τον Πιτίνο! (Pic)

Μετά την ανακοίνωση συνεργασίας του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ με τον Ρικ Πιτίνο, ένας γνώριμος για το πέρασμα του από την Ελλάδα και την ομάδα του Περιστερίου, ο Λανς Μπέργουολτ, σχολίασε με καυστικό τρόπο την πρόσληψη του Αμερικάνου προπονητή μέσο του λογαριασμού του στο Facebook.  Ο πρώην μπασκετμπολίστας του Περιστερίου στάθηκε στο γεγονός ότι ο Ρικ...
Ο Μπέργουολντ και το καυστικό σχόλιο για τον Πιτίνο! (Pic)

Μετά την ανακοίνωση συνεργασίας του Παναθηναϊκού στο μπάσκετ με τον Ρικ Πιτίνο, ένας γνώριμος για το πέρασμα του από την Ελλάδα και την ομάδα του Περιστερίου, ο Λανς Μπέργουολτ, σχολίασε με καυστικό τρόπο την πρόσληψη του Αμερικάνου προπονητή μέσο του λογαριασμού του στο Facebook. 

Ο πρώην μπασκετμπολίστας του Περιστερίου στάθηκε στο γεγονός ότι ο Ρικ Πιτίνο έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για βιασμό γράφοντας ότι: «Αναρωτιέμαι αν ο Ρικ Πιτίνο δέχθηκε τη δουλειά στην Αθήνα λόγο του ότι η πορνεία είναι νόμιμη!»

Να θυμίσουμε ότι λίγα χρόνια μετά το περιστατικό με τον βιασμό, μία πρώην συνοδός πολυτελείας, η Κατίνς Παόυελ, έγραψε σε βιβλίο της πως ο Αντρέ ΜακΓκί, βοηθός του Πιτίνο, πλήρωνε 10.000 δολάρια για περισσότερα από τέσσερα χρόνια σε αυτήν και σε άλλες συνοδούς για να έχουν σεξουαλικές επαφές με τους παίκτες του Λούιβιλ.

Ο έμπειρος τεχνικός είπε πως δεν γνώριζε κάτι και μετά την τιμωρία αποκλεισμού της ομάδας, εξέφρασε την έκπληξή του.

Δείτε το σχετικό ποστ του Λανς Μπέργουολτ:

ΑΕΚ: Έφτιαξαν γλυκά και επισκέφτηκαν τα «παιδικά χωριά SOS» (vid)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Μπέργουολντ και το καυστικό σχόλιο για τον Πιτίνο! (Pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.