ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Λεμπρόν και Εμπαπέ παρέα θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο (vid)

Οι δύο αστέρες βρέθηκαν μαζί και μίλησαν για την κουλτούρα που προσπαθούν να περάσουν
Λεμπρόν και Εμπαπέ παρέα θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο (vid)

Στα στούντιο του ESPN βρέθηκαν οι Λεμπρόν Τζέιμς και Κιλιάν Εμπαπέ, όπου μίλησαν για τα όνειρά τους που πραγματοποιήθηκαν, αλλά και την κουλτούρα που θέλουν να περάσουν.

Ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας στον κόσμο και ο κορυφαίος νέος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, συναντήθηκαν για πρώτη φορά, με τον Τζέιμς να αναφέρεται στην κουλτούρα που θέλει να περάσει στη νέα γενιά. Ο Γάλλος άσος της Παρί, μίλησε για το πόσο σκληρά έχει δουλέψει για να φτάσει στο επίπεδο που είναι, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Υπάρχουν παιδιά που ξυπνούν το πρωί, εμπνέονται από εσένα και θέλουν να γίνουν σαν εσένα. Αυτό είναι τρομερά σημαντικό. Θέλω να βοηθήσω αυτά τα παιδιά. Ακόμα κι αν κάποιοι δεν τα καταφέρουν, δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να τους βοηθήσεις. Πρέπει να τους επηρεάσεις θετικά».

Από την πλευρά του, ο «βασιλιάς», είπε μεταξύ άλλων: «Ξέρουμε ότι έχουμε τη δύναμη ν’ αλλάξουμε την κουλτούρα με όσα κάνουμε κι όσα λέμε. Τότε, το επάγγελμά μας αποκτά σημασία μεγαλύτερη από αυτή που έχει το άθλημα από μόνο του. Εγώ προσωπικά θέλω να βοηθήσω την πόλη μου, την κοινωνία, να καταλάβει ότι μπορεί να μιλήσει ανοιχτά και να μην δέχεται κανείς από κανέναν να μπαίνει στο περιθώριο».

Η συνέντευξη δόθηκε για την εκπομπή ESPN FC και το δίκτυο παρουσίασε ένα απόσπασμά της στα social media.

Μαζουακού: «Ένας φίλαθλος στην Ελλάδα μου είπε να πάω πίσω στη χώρα μου»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λεμπρόν και Εμπαπέ παρέα θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.