ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Like του Ίσκο σε δημοσίευση εναντίον του Σολάρι (pic)

Ο Ίσκο εξέφρασε μέσω του διαδικτύου την δυσαρέσκειά του προς τον Σαντιάγκο Σολάρι, καθώς έμεινε πάλι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης. O άσος της Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε ως αλλαγή στο 71ο λεπτό στο χθεσινό (9/1) παιχνίδι με τη Λεγκανές και μετά τη λήξη, φανερά εκνευρισμένος, έκανε like σε ανάρτηση στο tweeter που ασκούσε έντονη κριτική στον...
Like του Ίσκο σε δημοσίευση εναντίον του Σολάρι (pic)

Ο Ίσκο εξέφρασε μέσω του διαδικτύου την δυσαρέσκειά του προς τον Σαντιάγκο Σολάρι, καθώς έμεινε πάλι στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

O άσος της Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε ως αλλαγή στο 71ο λεπτό στο χθεσινό (9/1) παιχνίδι με τη Λεγκανές και μετά τη λήξη, φανερά εκνευρισμένος, έκανε like σε ανάρτηση στο tweeter που ασκούσε έντονη κριτική στον Αργεντινό τεχνικό. Βέβαια, λίγο αργότερα αναίρεσε την πράξη του, ωστόσο η ζημιά είχε ήδη γίνει.

Σιμεόνε:«Δεν επιβεβαιώνω, ούτε αρνούμαι τις φήμες για τον Μοράτα»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Like του Ίσκο σε δημοσίευση εναντίον του Σολάρι (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.