ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ο..Spider-Man Βάρντι εν ώρα προπόνησης! (pics)

Ο Τζέιμι Βάρντι επέλεξε να ξεφύγει από τα συνηθισμένα και να κάνει μία μικρή έκπληξη στους συμπαίκτες του στην προπόνηση της Λέστερ. Ο Άγγλος επιθετικός ντύθηκε Spider-Man, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα της ομάδας δίχως να αποκαλύψει αρχικά την ταυτότητά του. Μάλιστα, ο προπονητής των «αλεπούδων», Κλοντ Πιελ, είπε αστειευόμενος: «Χρειαζόμαστε έναν σούπερ ήρωα. Μεταμφιέστηκε και νομίζω...
Ο..Spider-Man Βάρντι εν ώρα προπόνησης! (pics)

Ο Τζέιμι Βάρντι επέλεξε να ξεφύγει από τα συνηθισμένα και να κάνει μία μικρή έκπληξη στους συμπαίκτες του στην προπόνηση της Λέστερ.

Ο Άγγλος επιθετικός ντύθηκε Spider-Man, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα της ομάδας δίχως να αποκαλύψει αρχικά την ταυτότητά του. Μάλιστα, ο προπονητής των «αλεπούδων», Κλοντ Πιελ, είπε αστειευόμενος: «Χρειαζόμαστε έναν σούπερ ήρωα. Μεταμφιέστηκε και νομίζω έφερε χαμόγελα και φρεσκάδα αυτό το πρωί».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο..Spider-Man Βάρντι εν ώρα προπόνησης! (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.