ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Θα την ονομάζουν Ζαλγκίρις… Ιλισίων!

Η αποστολή της Ζαλγκίρις πρόκειται να πατήσει σύντομα στην Ελλάδα. Η παραμονή της μέχρι την Παρασκευή 20 Απριλίου θεωρείται δεδομένη. Κάποια στιγμή της ημέρας, οι Λιθουανοί θα μπουν στο αεροπλάνο, θα επιστρέψουν στο Κάουνας και θα αναμένουν την… ανταπόδοση της επίσκεψης από τον Ολυμπιακό. Οι αναμνήσεις από τη διπλή επίσκεψη στο Στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας»...
Θα την ονομάζουν Ζαλγκίρις… Ιλισίων!

Η αποστολή της Ζαλγκίρις πρόκειται να πατήσει σύντομα στην Ελλάδα. Η παραμονή της μέχρι την Παρασκευή 20 Απριλίου θεωρείται δεδομένη.

Κάποια στιγμή της ημέρας, οι Λιθουανοί θα μπουν στο αεροπλάνο, θα επιστρέψουν στο Κάουνας και θα αναμένουν την… ανταπόδοση της επίσκεψης από τον Ολυμπιακό.

Οι αναμνήσεις από τη διπλή επίσκεψη στο Στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» θα είναι πολλές.

Όπως και από το κλειστό γήπεδο των Ιλισίων!

Αυτό αποφάσισε να χρησιμοποιήσει η Ζαλγκίρις – κατά την παραμονή της στην Αθήνα – ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Οχι πως δεν θα προπονηθεί και στο κλειστό του Φαλήρου.

Οι λόγοι προς το παρόν είναι άγνωστοι, αν και μοιάζει προφανές πως ο Σάρας επιθυμεί να έχει τον προσωπικό χώρο του, αλλά και την πολυτέλεια να χρησιμοποιήσει το γήπεδο, όποτε αυτός θεωρεί χρήσιμο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θα την ονομάζουν Ζαλγκίρις… Ιλισίων!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.