ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ο Ιβάν Σαββίδης ραίνει ασταμάτητα με γαρύφαλλα την Πάολα! (vid)

Την στιγμή που η τραγουδίστρια ερμήνευε ένα ποντιακό τραγούδι, στην πίστα ανέβηκε και κάθισε σε ένα σκαμπό δίπλα της ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ
Ο Ιβάν Σαββίδης ραίνει ασταμάτητα με γαρύφαλλα την Πάολα! (vid)

Στην Πάολα το «έκαψαν» οι ποδοσφαιριστές και όλοι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη το βράδυ της Κυριακής (13/4) γιορτάζοντας την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μετά τη φιέστα που στήθηκε στη Θεσσαλονίκη για την υποδοχή των κυπελλούχων και το Κύπελλο με τους τρελούς πανηγυρισμούς των ΠΑΟΚτζήδων, παίκτες και ιδιοκτησία διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται η Πάολα.

Η τραγουδίστρια υποδέχθηκε τους παίκτες φορώντας μια φανέλα του ΠΑΟΚ και έδωσε το στίγμα ψάχνοντας αρχικά ανάμεσα τους θαμώνες τον Πάμπλο Γκαρσία και στη συνέχεια τραγουδώντας τον ύμνο της ομάδας.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ διασκέδασε μέχρι τα ξημερώματα στην Πάολα, ενώ κάποια στιγμή, που η τραγουδίστρια ερμήνευε ένα ποντιακό τραγούδι, στην πίστα ανέβηκε και κάθισε σε ένα σκαμπό δίπλα της ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος δεν σταμάτησε να την ραίνε με γαρύφαλλα.

Η ερμηνεία της όμως, ήταν τέτοια και κυρίως τα λόγια του τραγουδιού για την Μάνα που έκαναν τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ να… λυγίσει! Όταν άρχισαν τα δάκρυα να τρέχουν αποχώρησε από την πίστα…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Ιβάν Σαββίδης ραίνει ασταμάτητα με γαρύφαλλα την Πάολα! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.