ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Ο «βασιλιάς» με τις πολλές «βασίλισσες» (vid)

Ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ ξαναχτύπησε μέσω Instagram, με... προκλητική αναρτήση.
Ο «βασιλιάς» με τις πολλές «βασίλισσες» (vid)

Ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ μας είχε συνηθίσει να χτυπά αντιπάλους εντός ρινγκ, όμως του αρέσει εξίσου να «χτυπά» με τις αναρτήσεις του στο Instagram.

Αυτή τη φορά ο «Money Man» αφού ανέβασε πρώτα μια φωτογραφία από αυτές που μας συνηθίζει, δείχνοντάς μας τα πόσα χρήματα έχει (έγραψε μάλιστα και την δικαιολογία που το κάνει αυτό γράφοντας «ποστάρω τέτοιες φωτογραφίες για να δώσω κίνητρο στους επικριτές μου να βγάλουν λεφτά»), στη συνέχεια ανέβασε και ένα βίντεο με μια γυναίκα να του κάνει μασάζ στο ιδιωτικό του αεροπλάνο.

«Βασιλική περιποίηση… Ιδιωτικό μασάζ σε ιδιωτική πτήση. Όλοι μιλάτε για έναν πρίγκιπα μαζί με μία πριγκίπισσα. Εγώ είμαι Βασιλιάς με πολλές βασίλισσες», ήταν το σχόλιο που έγραψε μόλις πόσταρε το βίντεο στο Instagram.

Ο Μεϊγουέδερ πρόσφατα κρέμασε τα γάντια του, με το απίστευτο ρεκόρ 50-0, όμως ακόμη δεν έχει αποκλείσει οριστικά το ενδεχόμενο να επιστρέψει για έναν αγών. Τελευταίος του ήταν αυτός με τον ΜακΓκρέγκορ, τον οποίο και κέρδισε με νοκ-άουτ στον δέκατο γύρο, βγάζοντας τρελά εκατομμύρια από αυτήν την αναμέτρηση.

https://www.instagram.com/p/BjJAWcFgCcM/

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο «βασιλιάς» με τις πολλές «βασίλισσες» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.