ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Δικηγόρος ζητά αποζημίωση… 1 δις από τον Ράμος! (pic)

Αφορμή το μαρκάρισμα στον Μοχάμεντ Σαλάχ!
Δικηγόρος ζητά αποζημίωση… 1 δις από τον Ράμος! (pic)

Μέσα σε όλη την… τρέλα που επικρατεί για το μαρκάρισμα του Σέρχιο Ράμος στον Μοχάμεντ Σαλάχ, ήρθε και μια είδηση από το Goal.com που αν αληθεύει, είναι σίγουρα η πιο αστεία που έχει ακουστεί ως τώρα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα λοιπόν, ένας Αιγύπτιος δικηγόρος, κάνει αγωγή και ζητά αποζημίωση 1 δισεκατομμυρίου ευρώ (ναι, δεν πρόκειται για λάθος!), για το μαρκάρισμα του Ισπανού πάνω στον συμπατριώτη του!

Ο Μπασέμ Γουαμπά, ήταν έξαλλος με τον τραυματισμό του Σαλάχ που μπορεί να κοστίσει την συμμετοχή του στο Μουντιάλ (αν και υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία πως τελικά θα προλάβει) και δεν το σκέφτηκε καθόλου να κάνει μήνυση κατά του Ισπανού αμυντικού, θεωρώντας πως θα είναι υπαίτιος αν απουσιάσει το μεγάλο αστέρι της πατρίδας του από το Παγκόσμιο κύπελλο της Ρωσίας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δικηγόρος ζητά αποζημίωση… 1 δις από τον Ράμος! (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.