ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Κέρδισε τον ακοντισμό και πήρε ένα νησί!

Ο Εσθονός Μάγκνους Κιρτ πήρε το καλύτερο έπαθλο που έχει δοθεί ποτέ σε μίτινγκ στίβου
Κέρδισε τον ακοντισμό και πήρε ένα νησί!

Μπορεί στο μίτινγκ στίβου στο Τούρκου τη Φινλανδίας, το ελληνικό ενδιαφέρον να ήταν στα 200 μέτρα ανδρών και το επί κοντώ γυναικών με τις παρουσίες των Τσάκωνα και Κυριακοπούλου, αλλά οι Φινλανδοί είχαν το μυαλό τους σε ένα αγώνισμα. Τον ακοντισμό ανδρών.

Οι διοργανωτές αποφάσισαν να δώσουν στον νικητή το πιο ακριβό δώρο που έχει δοθεί ποτέ σε αθλητή που θα κερδίσει ένα αγώνισμα στίβου. Ένα δικό του ιδιωτικό νησί, στο οποίο θα μπορεί να χτίσει το σπίτι των ονείρων του και να του δώσει όποιο όνομα θέλει!

Όλοι περίμεναν ότι τον αγώνα θα κερδίσει ένας εκ των Γερμανών Χόφμαν, Βέτερ και Ρόλερ, καθώς ρίχνουν συνεχώς βολές πάνω από τα 90 μέτρα, αλλά τα πήγαν τόσο χάλια που το νησί κατέληξε στα χέρια ενός Εσθονού!

Ο Μάγκνους Κιρτ που ελάχιστοι περίμεναν να δουν, έκανε εθνικό ρεκόρ με βολή στα 88,73μ. και με αυτή τη βολή είναι πλέον ιδιοκτήτης ενός νησιού στην Φινλανδία!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κέρδισε τον ακοντισμό και πήρε ένα νησί!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Ευθυμιάδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.