ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Και το όνομα αυτής Ηλιάννα!

Ο υπεύθυνος Τύπου και επικοινωνίας της ΠΑΕ ΟΦΗ Γιώργος Κορτσιδάκης και η σύζυγος του, Πωλίνα Σταμουλακάτου, βάφτισαν την κόρη τους, την Κυριακή 17 Ιουνίου
Και το όνομα αυτής Ηλιάννα!

Ημέρα χαράς και ευτυχίας για τον υπεύθυνο Τύπου και επικοινωνίας της ΠΑΕ ΟΦΗ Γιώργο Κορτσιδάκη. Ο καλός συνάδελφος και η σύζυγος του, Πωλίνα Σταμουλακάτου, βάφτισαν την κόρη τους σε μία συγκινητική στιγμή. Το όνομα της “πριγκήπισσας”, όπως την αποκαλεί ο ίδιος, Ηλιάννα (Ιωάννα-Ραφαηλία).

Το μυστήριο τελέστηκε την Κυριακή 17 Ιουνίου στην εκκλησία του Αγίου Τίτου στο κέντρο του Ηρακλείου. Ακολούθησε δεξίωση στο κτήμα «Αρχοντικό», όπου βρέθηκε αρκετός αθλητικός κόσμος, ειδικά από τον ΟΦΗ, η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού. Νονά, ήταν η Φανή Αναστασοπούλου, η οποία στάθηκε… άξια στα καθήκοντα της!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Και το όνομα αυτής Ηλιάννα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.