ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Διήμερο φεστιβάλ γεμάτο μπάσκετ

Ένα διήμερο γεμάτο μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη
Διήμερο φεστιβάλ γεμάτο μπάσκετ

Πολλοί καλαθοσφαιριστές αναζητούν το επόμενο συμβόλαιό τους και διαπραγματεύονται με ομάδες στο πρωτάθλημα της Α2 αλλά ταυτόχρονα συνδυάζουν τις διακοπές τους με το άθλημα που αγαπούν.

Ένας από αυτούς είναι ο Δημήτρης Καλαμπάκας, που μαζί με φίλους του διοργανώνει 6 και 7 Ιουλίου ένα διήμερο φεστιβάλ γεμάτο μπάσκετ με τουρνουά 3on3 στο γήπεδο του Δελασάλ στα Πεύκα Θεσσαλονίκης.

Ακούγεται ότι θα είναι πολλοί μπασκετικοί εκεί ενώ όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές: οι δηλώσεις συμμετοχής είναι ανοιχτές μέχρι σήμερα 5 Ιουλίου στα τηλέφωνα 6982336503 / 6976235302 / 6945920425.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διήμερο φεστιβάλ γεμάτο μπάσκετ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.