ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ

Αδειασαν τα πιάτα τους Σπανούλης και Ζήσης! [pic]

Τα ελληνικά νησιά διαφημίζουν ο Βασίλης Σπανούλης και ο Νίκος Ζήσης. Οχι μόνο τις ομορφιές με τα τοπία τους, αλλά και τις ωραίες στιγμές γύρω από ένα τραπέζι που φτιάχνουν οι καλές παρέες με ποτό και φαγητό.  Οι δυο κουμπάροι βρίσκονται στην Πάρο με τις γυναίκες και τα παιδιά τους και απολαμβάνουν εκτός από τις ομορφιές...
Αδειασαν τα πιάτα τους Σπανούλης και Ζήσης! [pic]

Τα ελληνικά νησιά διαφημίζουν ο Βασίλης Σπανούλης και ο Νίκος Ζήσης. Οχι μόνο τις ομορφιές με τα τοπία τους, αλλά και τις ωραίες στιγμές γύρω από ένα τραπέζι που φτιάχνουν οι καλές παρέες με ποτό και φαγητό. 

Οι δυο κουμπάροι βρίσκονται στην Πάρο με τις γυναίκες και τα παιδιά τους και απολαμβάνουν εκτός από τις ομορφιές του νησιού και το καλό φαγητό. Φωτογραφήθηκαν δε με τον ιδιοκτήτη παραθαλάσσιου ρεστοράν, Λάμπρο Λάζαρη.

Πανηγυρισμοί από Γάλλους και στην Αθήνα!

 

Τζέιμς: «Δίνουν 2,1 στον Νικ και όχι 1,6 σε έμενα;»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αδειασαν τα πιάτα τους Σπανούλης και Ζήσης! [pic]», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.