GOSSIP

Η κοπέλα του Ντε Χέα είναι… πολυεργαλείο!

Τα κάνει όλα και συμφέρει!
Η κοπέλα του Ντε Χέα είναι… πολυεργαλείο!

Στο Μουντιάλ δεν τα πήγε καλά. Για την ακρίβεια έπιασε πάτο με μόλις 14,2% ποσοστό επεμβάσεων, που είναι και ό,τι χειρότερο έχει υπάρξει στα τέσσερα τελευταία Παγκόσμια Κύπελλα μεταξύ 110 ανταγωνιστών.

Ο λόγος για τον Νταβίντ Ντε Χέα που όμως εκτός γηπέδων παίζει μεγάλη μπάλα.

Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί η κοπέλα του δεν είναι όποια και όποια. Είναι πραγματικό… πολυεργαλείο! Ονομάζεται Edurne Garcia και εκτός από πολύ όμορφη και εντυπωσιακή είναι και διάσημη στην Ισπανία. Είναι ηθοποιός, παρουσιάστρια δημοφιλών εκπομπών και μέλος κριτικών επιτροπών σε σόου όπως το «Ισπανία έχεις ταλέντο».  Ομως δεν κάνει μόνο αυτά αφού είναι και πετυχημένη τραγουδίστρια, η οποία εκπροσώπησε κιόλας την Ισπανία στον διαγωνισμό της Eurovision το 2015, ενώ έχει τραγουδήσει και για ταινίες της Disney.

Οι φήμες λένε ότι ασκεί μεγάλη επιρροή πάνω στον Νταβίντ και γι’ αυτό υπάρχει μια μερίδα οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που δεν την χωνεύουν επειδή φοβούνται μήπως τον οδηγήσει στην Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτή η αντιπάθεια προς το πρόσωπό της δεν είναι τυχαία αφού κάποιο καιρό πριν είχε δηλώσει για την πόλη του Μάντσεστερ ότι είναι «πιο άσχημη και από την πλάτη ενός ψυγείου»! Βαρύ όσο να ναι…

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες του ζευγαριού αλλά και της εκρηκτικής Edurne!

 

Αυτή είναι η κούκλα αρραβωνιαστικιά του Καρίμ Ανσαριφάρντ! (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η κοπέλα του Ντε Χέα είναι… πολυεργαλείο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.