GOSSIP

Ο Τσάντλερ Πάρσονς και οι ηθοποιοί για… μεγάλα παιδιά (vid)

Μία ματιά στην… κλειδαρότρυπα πουλάει. Στην περίπτωση του Τσάντλερ Πάρσονς, το τηλεοπτικό δίκτυο TMZ επιχείρησε να εισβάλλει στη δική του… κλειδαρότρυπα.   Ο Πάρσονς, του οποίου η καριέρα στο ΝΒΑ (αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στο Μέμφις) έχει πάρει την κατιούσα λόγω τραυματισμών, βρίσκεται σε σχέση με το μοντέλο Κάσι Αμάτο. Το ερωτικό παρελθόν του διαθέτει...
Ο Τσάντλερ Πάρσονς και οι ηθοποιοί για… μεγάλα παιδιά (vid)

Μία ματιά στην… κλειδαρότρυπα πουλάει. Στην περίπτωση του Τσάντλερ Πάρσονς, το τηλεοπτικό δίκτυο TMZ επιχείρησε να εισβάλλει στη δική του… κλειδαρότρυπα.  

Ο Πάρσονς, του οποίου η καριέρα στο ΝΒΑ (αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στο Μέμφις) έχει πάρει την κατιούσα λόγω τραυματισμών, βρίσκεται σε σχέση με το μοντέλο Κάσι Αμάτο. Το ερωτικό παρελθόν του διαθέτει αρκετές συντρόφους, με τον χαρακτηρισμό του πλεϊμπόι να τον συνοδεύει σε κάθε βήμα του.

Η σύντροφος του Πάρσονς, Κάσι Αμάτο.

Το ΤΜΖ τον… καταδίωξε στο δρόμο, προκειμένου να του κάνει μία από τις συνηθισμένες ξαφνικές συνεντεύξεις τους. Κάπου στη μέση αποφάσισαν να δουν τι συμβαίνει: «Θα έκανες σχέση με μία ηθοποιό σε ταινίες ενήλικων;», τον ρώτησαν με περίσσιο θράσος.

Η απάντηση του δεν ήταν αυτή που περίμεναν. «Σέβομαι στη σκληρή δουλειά που κάνει. Αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσα να βρίσκονται σε σχέση με μία τέτοια ηθοποιό», αποκρίθηκε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Τσάντλερ Πάρσονς και οι ηθοποιοί για… μεγάλα παιδιά (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.