GOSSIP

Δείτε τη νέα φωτογραφία του χαζομπαμπά Γκριεζμάν που έριξε το Instagram! (pics)

Η μικρή πριγκίπισσα είναι το μεγαλύτερο Κύπελλό του!
Δείτε τη νέα φωτογραφία του χαζομπαμπά Γκριεζμάν που έριξε το Instagram! (pics)

Ο Αντουάν Γκριεζμάν μπορεί να χαρακτηρίσει το φετινό καλοκαίρι ως ένα από τα καλύτερα αφού σήκωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική ομάδα της Γαλλίας.

Την παράσταση ουκ ολίγες φορές κατά τη διάρκεια των αγώνων του Μουντιάλ είχε κλέψει η δίχρονη κόρη του Μια. Η μικρούλα είναι ο καρπός του έρωτα του ποδοσφαιριστή με την Έρικα Τσοπερένα. Η σύζυγος του Γάλλου άσου είναι Ισπανίδα, παλαιότερα ήταν μπλόγκερ ενώ τελευταία από καστανή έχει γίνει ξανθιά!

Μετά από μια απαιτητική σεζόν, φαίνεται πως η ώρα για ξεκούραση έχει έρθει για τους τρεις τους και αυτό το έδειξε με τον καλύτερο τρόπο ο ίδιος ο παίκτης ανεβάζοντας την παρακάτω φωτογραφία με την κόρη του στο instagram με λεζάντα: “Ο προπονητής μου για τις διακοπές”

https://www.instagram.com/p/Bl21L3Fgw4v/?taken-by=antogriezmann

Δείτε παρακάτω και άλλες φωτογραφίες της οικογένειας Γκριεζμάν!

Μαζί με τον Καρέλη θα έρθει και η… Ισμήνη! (pics)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δείτε τη νέα φωτογραφία του χαζομπαμπά Γκριεζμάν που έριξε το Instagram! (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.