GOSSIP

Ακριβή στα πίτουρα, φθηνή στο αλεύρι η Νίνα Βέρνμπλουμ

Δεν της έκαναν βίλες με ενοίκιο 10.000€ αλλά το μπλουζάκι των 17.99€ το φοράει!
Ακριβή στα πίτουρα, φθηνή στο αλεύρι η Νίνα Βέρνμπλουμ

Το όνομά της συζητήθηκε έντονα τις τελευταίες αν και κάθε άλλο παρά διασημότητα τη λες. Η σύζυγος του Πόντους Βέρνμπλουμ, Νίνα βρέθηκε στο στόχαστρο των οπαδών του ΠΑΟΚ καθώς όπως φαίνεται είναι ο λόγος που χάλασε η μεταγραφή του παίκτη στον Δικέφαλο. 

Σύμφωνα με τα όσα μαθεύτηκαν η ξανθιά Νίνα είχε υψηλές απαιτήσεις, αφού δεν της άρεσε κανένα σπίτι από όσα της έδειξαν ώστε να μείνει εκεί για 3 χρόνια!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Νίνα ανακατεύεται στα επαγγελματικά του συζύγου της, αφού είναι κάτι σαν κοινό μυστικό ότι εκείνη έχει το πάνω χέρι στο σπίτι. Μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Πόντους είχε πει: «η Νίνα θέλει να ξέρει και να σχεδιάζει, έχει περισσότερο χρόνο να σκεφτεί το μέλλον μας, αλλά είναι απίστευτα αγχωμένη, χρειάζεται λίγο περισσότερο έλεγχο από ότι εγώ, που όπως λέω δε θα τρελαθούμε κιόλας. Θα τελειώσει η σεζόν, θα πάμε διακοπές και θα αποφασίσουμε, έχουμε όλον τον χρόνο του κόσμου δικό μας», παραδεχόμενος ουσιαστικά ότι όλα περνάνε από εκείνη.

Στο παρελθόν διατηρούσε και δικό της μπλογκ μέσω του οποίου είχε ανακοινώσει την οριστική συμφωνία του συζύγου της με την ΤΣΣΚΑ. Και στην ανανέωση του συμβολαίου εκείνου όμως είχε λόγο καθώς ήθελε να αποχωρήσουν. Ομως αφού η πρόταση ήταν τόσο δελεαστική που δε μπορούσαν να την αρνηθούν, ήθελε να αλλάξουν σπίτι, κάτι που πέτυχε!

Είναι ξεκάθαρο ότι ένα θεματάκι μεγαλομανίας το έχει η Νίνα, η οποία μπορεί στα σπίτια να έχει απαιτητικά και ενδεχομένως ακριβά γούστα, αλλά στα ρούχα ντύνεται με πολύ οικονομικές επιλογές. Φαίνεται πως μια αδυναμία στο brand Stradivarius με τις προσιτές τιμές την έχει αφού την εντοπίσαμε να φοράει σε τουλάχιστον δύο φωτογραφίες ρούχα του. Εχει και στην Τσιμισκή κατάστημα Νίνα γιατί μας έκανες τη δύσκολη;

Sold out το ΠΑΟΚ-Σπαρτάκ Μόσχας!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ακριβή στα πίτουρα, φθηνή στο αλεύρι η Νίνα Βέρνμπλουμ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.