GOSSIP

Νext top model 2018: Η αθλήτρια που κόπηκε λόγω… πλαστικών (vid)

Viral κατάφερε να γίνει στην πρεμιέρα της η τηλεοπτική εκπομπή Νext top model 2018. Ανάμεσα στα… επίδοξα μοντέλα και μία πρώην αθλήτρια. Η Ιωάννα Μπέλα, αναγκάστηκε να παρατήσει νωρίς το βόλεϊ λόγω τραυματισμού. Μια ιστορία που αφηγήθηκε και στην επιτροπή της εκπομπής. Ωστόσο παρά τη συγκίνηση που δημιουργήθηκε, η ύψους 1,83μ. Ιωάννα, δεν κατάφερε να...
Νext top model 2018: Η αθλήτρια που κόπηκε λόγω… πλαστικών (vid)

Viral κατάφερε να γίνει στην πρεμιέρα της η τηλεοπτική εκπομπή Νext top model 2018. Ανάμεσα στα… επίδοξα μοντέλα και μία πρώην αθλήτρια.

Η Ιωάννα Μπέλα, αναγκάστηκε να παρατήσει νωρίς το βόλεϊ λόγω τραυματισμού. Μια ιστορία που αφηγήθηκε και στην επιτροπή της εκπομπής. Ωστόσο παρά τη συγκίνηση που δημιουργήθηκε, η ύψους 1,83μ. Ιωάννα, δεν κατάφερε να συνεχίσει.

Αιτία, όπως αποδείχθηκε, οι πολλές πλαστικές που έχει κάνει στο σώμα της. Και οι οποίες σχολιάστηκαν ιδιαίτερα. Δείτε κι εσείς μέσα από το βίντεο του Peoplegreece.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νext top model 2018: Η αθλήτρια που κόπηκε λόγω… πλαστικών (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.