GOSSIP

Ειρήνη Καζαριάν: Αυτή είναι η νικήτρια του GNTM

Όσα δεν ξέρετε για τη νικήτρια του συγκεκριμένου διαγωνισμού
Ειρήνη Καζαριάν: Αυτή είναι η νικήτρια του GNTM

Η Ειρήνη Καζαριάν ήταν τελικά η νικήτρια του GNTM. Το μοντέλο από την Αρμενία μπορεί να είχε ακούσει σκληρά λόγια από τους κριτές, όμως παρέμεινε στο παιχνίδι, δίνοντας καθημερινά τον καλύτερό της εαυτό και τελικά πανηγύρισε κιόλας στο φινάλε. Αναμφισβήτητα είναι ένα εντυπωσιακό μοντέλο με υπέροχες αναλογίες. Επίσης πολλοί την έχουν χαρακτηρίσει ως το σέξι βλέμμα του GNTM.

Η πανέμορφη Ειρήνη είναι 21 ετών και κατάγεται από την Αρμενία. Στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με την μουσική. Επιθυμούσε από 12 ετών να ασχοληθεί με το μόντελινγκ αλλά το δοκίμασε φέτος όταν πήγε σε ένα πρακτορείο. Τα χαρακτηριστικά του προσώπου της δεν την βοηθούν ιδιαίτερα να κλείσει αρκετές δουλειές στην Ελλάδα. Το βασικό χαρακτηριστικό της είναι ότι δεν λέει ποτέ ψέματα γιατί έχει κακή μνήμη.

Πηγή: www.tlife.gr

GNTM Τελικός : Νικήτρια η Ειρήνη Καζαριάν!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ειρήνη Καζαριάν: Αυτή είναι η νικήτρια του GNTM», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.