GOSSIP

Μουρίνιο: Μετά την απόλυση και ροζ σκάνδαλο! (pics)

Η 41χρονη Πρου Κάρτερ Ρόμπινσον φημολογείται πως είναι η κρυφή σχέση του!
Μουρίνιο: Μετά την απόλυση και ροζ σκάνδαλο! (pics)

Δεν του έφταναν τα επαγγελματικά προβλήματα, ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει να ασχοληθεί τώρα και με τα ροζ σκάνδαλα, που έβγαλε γι’ αυτόν η Sun!

Συγκεκριμένα, στην ιστοσελίδα της γνωστής εφημερίδας, υπάρχουν φωτογραφίες του Πορτογάλου τεχνικού, με την 41χρονη Πρου Κάρτερ Ρόμπινσον, με την οποία φημολογείται πως έχει παράνομη σχέση εδώ και οκτώ χρόνια!

Έτσι τουλάχιστον αναφέρει το περιοδικό για τον Μουρίνιο, ο οποίος είναι παντρεμένος με την Μαλτίντ Φαρία, με την οποία έχει και δύο παιδιά, 21 και 17 ετών.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Ρόμπινσον βγαίνει μαζί του από το 2010 και την περίοδο που ο Πορτογάλος ήταν προπονητής στην Ρεάλ. Έχει κάνει και ταξιδάκια αναψυχής μαζί της, ενώ ζει σε ένα σπίτι στο βόρειο Λονδίνο, αξίας άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Ο Μουρίνιο μόλις είδε το δημοσίευμα, κινήθηκε νομικά, καθώς ισχυρίζεται πως έχει φιλία μαζί της, με την Sun να δημοσιεύει μια φωτό που είναι μαζί, από το 2010. Και η ίδια αρνήθηκε την είδηση πάντως, όταν δημοσιογράφοι βρέθηκαν έξω από το σπίτι της και τους έκλεισε την πόρτα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που εμπλέκεται σε τέτοιο σκάνδαλο, καθώς το 2001, όταν ήταν στην Λεϊρία, είχε σχέση με μία ιδιοκτήτρια μπουτίκ, ονόματι Έλσα Σόουζα, η οποία ανέφερε έξι χρόνια μετά πως την κορόιδευε, λέγοντάς της πως ετοιμαζόταν να πάρει διαζύγιο, γιατί δεν ήταν ευτυχισμένος στον γάμο του»…

Ο Πογκμπά… αποθεώνει τον Μουρίνιο!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μουρίνιο: Μετά την απόλυση και ροζ σκάνδαλο! (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.