GOSSIP

Το νέο… φτωχικό του Λούις Χάμιλτον (pics)

Ο Λούις Χάμιλτον αγόρασε ένα πανάκριβο ρετιρέ στην Νέα Υόρκη σε περιοχή που έχουν στην κατοχή τους ακίνητα πολλοί διάσημοι. Το νέο του σπίτι είναι περίπου 600 τετραγωνικά μέτρα και κόστισε κοντά στα 36 εκατομμύρια ευρώ, χαρίζοντας του την απόλυτη άνεση. Ο 34χρονος πιλότος έχει άλλο ένα διαμέρισμα στην κατοχή του, πάλι στην περιοχή της...
Το νέο… φτωχικό του Λούις Χάμιλτον (pics)

Ο Λούις Χάμιλτον αγόρασε ένα πανάκριβο ρετιρέ στην Νέα Υόρκη σε περιοχή που έχουν στην κατοχή τους ακίνητα πολλοί διάσημοι.

Το νέο του σπίτι είναι περίπου 600 τετραγωνικά μέτρα και κόστισε κοντά στα 36 εκατομμύρια ευρώ, χαρίζοντας του την απόλυτη άνεση.

Ο 34χρονος πιλότος έχει άλλο ένα διαμέρισμα στην κατοχή του, πάλι στην περιοχή της που αγόρασε το τελευταίο και θα είναι γείτονας με την Τζένιφερ Λόρενς και τον Μάικλ Μάγιερς.

Πλοίο φάντασμα βγήκε στην επιφάνεια – Eίχε βυθιστεί πριν 120 χρόνια

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Το νέο… φτωχικό του Λούις Χάμιλτον (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.