GOSSIP

Καρλέουσα σε Βράνιες: «Δεν πρόκειται να κοιμηθώ μαζί σου» (pics)

Στη… φόρα μηνύματα που αντάλλαξε η τραγουδίστρια με τον προπονητή
Καρλέουσα σε Βράνιες: «Δεν πρόκειται να κοιμηθώ μαζί σου» (pics)

Συνέχεια στο σκάνδαλο του Όγκνιεν Βράνιες με την Γιέλενα Καρλέουσα, δίνει δημοσίευμα που παρουσίασε μηνύματα που αντάλλαξαν οι δυο τους!

Στα μηνύματα αυτά, φαίνεται πως η τραγουδίστρια έλεγε αλήθεια πως δεν κοιμήθηκε μαζί του, καθώς σε αυτά, φαίνεται ο Βράνιες πως της κάνει «στενό μαρκάρισμα», αλλά η ίδια του απαντά αρνητικά και του λέει πως δεν υπάρχει περίπτωση να κοιμηθεί μαζί του. Βέβαια δεν είναι γνωστό το πότε γράφτηκαν αυτά τα μηνύματα, όμως σίγουρα εκθέτουν τον Βράνιες που λέει ότι πήγε μαζί της.

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ, της έστελνε ερωτικά μηνύματα, με την ίδια να του απαντάει «δε ξέρω τίποτα για σένα και πρέπει να πάω στο σόου».

Ο αμυντικός της Άντερλεχτ συνέχισε να την πιέζει, με την Καρλέουσα να του απαντά «άσε με ήσυχη. Δεν θέλω να είμαι μαζί σου».

Η απάντηση του Βόσνιου ήταν πως δεν του άρεσε αυτό που του είπε, για να πάρει στο τέλος το εξής μήνυμα: «Παράτα με ήσυχη. Μη με τσακίζεις. Δεν πρόκειται να κοιμηθώ μαζί σου γιατί με έχεις εκνευρίσει. Δεν σε αγαπώ. Σταμάτα».

Σκάνδαλο Βράνιες-Καρλέουσα: «Σκότωσε καμία ο γιος μου;»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καρλέουσα σε Βράνιες: «Δεν πρόκειται να κοιμηθώ μαζί σου» (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.