GOSSIP

Σκάνδαλο Βράνιες: Τον παρουσίαζε ως γιατρό στα παιδιά της!

Νέα στοιχεία στη φόρα για τον πρώην άσο της ΑΕΚ και την Γιέλενα Καρλέουσα
Σκάνδαλο Βράνιες: Τον παρουσίαζε ως γιατρό στα παιδιά της!

Όπως αποδεικνύεται, το σεξουαλικό σκάνδαλο με τον Όγκνιεν Βράνιες και την Γιέλενα Καρλέουσα, θα συνεχίσει να απασχολεί τον Τύπο.

Μετά τις δηλώσεις της ίδιας ότι δεν ενδιαφερόταν για τον πρώην αμυντικό της ΑΕΚ, βγήκαν στο φόρα μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου που του έστελνε η ίδια. Τώρα, νέο δημοσίευμα αναφέρει πως η Καρλέουσα, έφερνε τον Βράνιες στο σπίτι της, όταν ο άντρας της βρισκόταν στο εξωτερικό.

Μάλιστα, επειδή εκείνη την περίοδο είχε και ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας, παρουσίαζε τον Βόσνιο, ως γιατρό στα παιδιά της!

Αυτό αποκάλυψε άγνωστη πηγή σε Μέσο της Βοσνίας, λέγοντας μάλιστα πως η Καρλέουσα ήθελε την προσοχή του ποδοσφαιριστή της Άντερλεχτ, σε αντίθεση με τα όσα έλεγε η ίδια στον Τύπο. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως ο Βράνιες ένοιωθε άβολα με όλη αυτή την κατάσταση, αλλά συνέχιζε να πηγαίνει στο σπίτι της. Και τελικά, όπως φαίνεται, ο Βράνιες, μάλλον δεν έλεγε ψέματα…

Καρλέουσα σε Βράνιες: «Δεν πρόκειται να κοιμηθώ μαζί σου» (pics)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σκάνδαλο Βράνιες: Τον παρουσίαζε ως γιατρό στα παιδιά της!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.