GOSSIP

Γλίτωσε τη… σφαγή από τον πεθερό του και πάει για το Μουντιάλ!

Λοβ στόρι με...ίντριγκα!
Γλίτωσε τη… σφαγή από τον πεθερό του και πάει για το Μουντιάλ!

Η Κροατία έχει καταφέρει ήδη να ξεπεράσει τον εαυτό της και να φτάσει στον τελικό του Μουντιάλ.

Εκεί την Κυριακή θα συναντήσει τη Γαλλία για να πετύχει το απόλυτο. Ενας από τους πρωταγωνιστές της είναι ο τερματοφύλακάς της, Ντάνιελ Σούμπασιτς, ο οποίος έχει παίξει καταλυτικό ρόλο στο να φτάσει ως εκεί.

Η προσωπική ζωή του Σούμπασιτς κρύβει μια ενδιαφέρουσα ιστορία. Αρχικά να πούμε ότι είναι παντρεμένος με την Αντωνίγια Μπόζε, φιλόλογο στο επάγγελμα, και έχουν και δύο παιδιά. Το στόρι της γνωριμίας τους όμως έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Γνωρίστηκαν όταν ακόμα ήταν έφηβοι και ο Ντάνιελ αγωνιζόταν στην πόλη που γεννήθηκε, τη Ζάνταρ. Οι δύο τους ερωτεύτηκαν και σύντομα έμειναν μαζί σε σπίτι που νοίκιασαν εκεί. Ο πατέρας της κοπέλας όμως, όταν έμαθε για τη σχέση τους δεν το πήρε και πολύ ψύχραιμα. Ο Αντε Μπόζε απείλησε την κόρη του πως αν παντρευτεί με τον Σούμπασιτς, τότε θα τον… σφάξει! Και όλα αυτά γιατί ο γκολκίπερ έχει και Σέρβικη καταγωγή και δε δεχόταν η κόρη του να βγαίνει με Σέρβο.

Μάλιστα δεν έμεινε μόνο στα λόγια αλλά επιτέθηκε στον τερματοφύλακα με την κόρη του να τον μηνύει αργότερα για ενδοοικογενειακή βία. Ολα αυτά όμως δεν πτόησαν την Αντωνίγια, η οποία πήγε κόντρα στον πατέρα της και έζησε τον έρωτά της με τον Ντάνιελ Σούμπασιτς.

Το ζευγάρι παραμένει μετά από πολλά χρόνια ιδιαίτερα αγαπημένο, με τον Κροάτη τερματοφύλακα να ποστάρει συχνά πυκνά φωτογραφίες της συζύγου του στα σόσιαλ μίντια.

Ρε τι γίνεται στον κόσμο…

Δείτε φωτογραφίες τους:

 

Δεν φαντάζεστε τι δουλειά κάνει η γυναίκα του Μόντριτς! (pics)

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γλίτωσε τη… σφαγή από τον πεθερό του και πάει για το Μουντιάλ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.