INTERNET TROLLS

Νίκο ο Νέστορας, Νέστορα ο Νίκος

Τα τρολαρίσματα συνεχίζονται
Νίκο ο Νέστορας, Νέστορα ο Νίκος

Ένιωσε πως χάνει τα πρωτεία ο Νίκος και είπε να αναλάβει δράση. Σαν τη φόρμουλα 1 είναι μερικές φορές το πράγμα. Αν ο ομόσταυλός σου έχει ανάγκη τους βαθμούς, κάνεις στην άκρη να περάσει.

Γενικώς ρε παιδί μου υπάρχει συνεργασία. Το ένα χέρι νίβει το άλλο και τα δυο το πρόσωπο. Το… γνωστό πρόσωπο. Τους έπιασε ο πόνος τώρα στους επώνυμους (όνομα, επώνυμο… άγνωστες λέξεις στις επιθέσεις τους) λογαριασμούς τους να ζητήσουν και τα ρέστα. Τι κακό γράψαμε δηλαδή. Αναφέραμε τα ποστάρισμα του Νέστορα.

Σας είπαμε πως ο Νέστορας αισθάνεται μόνος του αυτή την περίοδο. Πολύ μόνος. Σαν να τον πρόδωσε ο κολλητός του φίλος. Όμως… όχι! Ο Νίκος και το pao bc legacy είναι εδώ. Ιδιο ποστ, ίδια αναφορά. Λαμπρινή. Μανία έχετε.

Μα ίδια ρε παιδί μου όμως.

Όμως, ο θαυμασμός μας είναι μεγάλος για εσάς. Για την ομαδικότητα, τη σύμπνοια, τον τρόπο που λειτουργείτε, τη σύνδεση που έχει ο ένας λογαριασμός με τον άλλον. Νέστορα, Νίκο, Νίκο, Νέστορα, ένα σώμα, μια ψυχή, πολλοί λογαριασμοί βαστάτε γερά! Τελειώνει ο μήνας…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νίκο ο Νέστορας, Νέστορα ο Νίκος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.