INTERNET TROLLS

Ο Νέστορας ξέρει να συνδυάζει το κοτόπουλo

Ποιο κρασί ματσάρει η… Μόνα Λίζα και με ποιο κρέας.
Ο Νέστορας ξέρει να συνδυάζει το κοτόπουλo

Αλίμονο να μην χτυπούσε ξανά ο αγαπημένος Νέστωρ. Διπλό το χτύπημα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μάλιστα. Είδε προφανώς πως δεν ασχοληθήκαμε με την πρώτη… φωτιά και έβαλε και δεύτερη.

Πρώτα με τα κρασιά και σήμερα με τα κοτόπουλα. Μερακλής πάντως, το κοτόπουλο Νέστορας το συνδυάζει ορθά. Γνώστης από το καλό φαγητό και το πως κάνει τους συνδυασμούς. Λευκό κρέας σου λέει, λευκό και το κρασί. Απλά και όμορφα. Μια άλλη μέρα θα σου εξηγησήουμε πως κολλάει καλύτερα με ένα… medium Red. Άλλη στιγμή όμως. 

Δεν θα μπορούσε να είναι και αλλιώς εξάλλου. Εδώ ο Νέστορας συνδυάζει ένα μπρουτάλ φυζίκ, με μαλλί Μόνα Λίζας και φωνή Ηλία Ψινάκη. Τον φανταζόμαστε να μας φωνάζει κιόλας με φωνή Ηλία …ριόλες. Περιμένουμε κι άλλες προτάσεις από τον γευσιγνώστη Νέστορα.

Βασικά μπορεί να λειτουργήσει το Insta του κι ως πεδίο μαγειρικής. Να ανεβάζει συνταγές, μη σας πω και κόμμωσης μαζί. Γενικώς ο Νέστορας δείχνει πως έχει εξοικείωση και στο… κρεπάρισμα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ο Νέστορας ξέρει να συνδυάζει το κοτόπουλo», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.