INTERNET TROLLS

Καλά ο Προσίδης, εσείς κ. Αμερικάνου, κ. Κατσαρέ, κ. Τριανταφύλλου;

Ο Χαράλαμπος ή κατά κόσμον Μπάμπης Προσίδης είναι ένας γνωστός στη δημοσιογραφική πιάτσα λογαριασμός που δεν… είναι λογαριασμός. Ένας τρόλερ με βασιλικές προδιαγραφές. Διαδίδει, δήθεν μου τάχα, αποκλειστικές ειδήσεις Καλά κάνει, υπάρχει και γράφει ό,τι θέλει. Δημοκρατία έχουμε. Τιμά τις ρίζες του εξάλλου. Ψεύτικος λογαριασμός, ψεύτικες ειδήσεις. Είδαμε σήμερα την είδηση για την Ελλη Στάη....
Καλά ο Προσίδης, εσείς κ. Αμερικάνου, κ. Κατσαρέ, κ. Τριανταφύλλου;

Ο Χαράλαμπος ή κατά κόσμον Μπάμπης Προσίδης είναι ένας γνωστός στη δημοσιογραφική πιάτσα λογαριασμός που δεν… είναι λογαριασμός. Ένας τρόλερ με βασιλικές προδιαγραφές.

Διαδίδει, δήθεν μου τάχα, αποκλειστικές ειδήσεις Καλά κάνει, υπάρχει και γράφει ό,τι θέλει. Δημοκρατία έχουμε. Τιμά τις ρίζες του εξάλλου. Ψεύτικος λογαριασμός, ψεύτικες ειδήσεις.

Είδαμε σήμερα την είδηση για την Ελλη Στάη. Δεν είναι το πρώτο, ούτε το τελευταίο. Έλεγε πως η σιτεμένη Κυρία… τελείωνε και τελικά είναι πιο «ανοικτή» από ποτέ. Βαράει στα χαμένα. Στα τυφλά, δεν πετυχαίνει ούτε βαλσαμωμένο πουλί. Ας το ξαναπούμε όμως,. Αυτό το κακό έχουν τα social media, ο καθένας αποκτά εξουσία και λόγο.

Το ζήτημα όμως δεν είναι τι κάνει ο καθένας. Αλλά τι κάνουν όσοι είναι υπαρκτοί, σεβαστοί, με αξιόλογη πορεία στο χώρο. Αυτοί που έχουν δώσει πολλά. Μα να είναι στους φίλους του και να τον ακολουθούν η Χριστίνα Αμερικάνου; Ο Μάκης Διόγος; Ο Νίκος Κατσαρός; Ο Σωτήρης Τριανταφύλλου; Και ξέρετε πόσοι ακόμη που ανήκουν σε καίριες θέσεις των δημοσιογραφικών ενώσεων, είτε υπήρξαν υποψήφιοι, ή η επαγγελματική τους ηθική και ποιότητα δεν αμφισβητείται; Πάρα πολλοί.

Στέλλας, Παναγόπουλος, Ασπρούλιας, Κούμπης, Κουριδάκος, Μαλισιώβας, Σαντοριναίος, Μαρκάκης, Συνοδινός, Γρηγοριάδης, Τσούτσικας, Λεμονίδης, Σερεβέτας, Παναγιωτόπουλος, Αντύπας, Κογκαλίδης. Σφακάκης, Παλομπαρίνι, Νικολαΐδου, Ξύδης, Φουρνάρος, Μπλέτσος, Ντάλτας, Μπαλάφας, Στρούμπος, Τσώχος, Λοθάνο, Μαζιάς, Βλάχος, Χαραλαμπόπουλος, Μπραουδάκης, Μηνδρινός, Μπουλούκος. 

ΣΟΚ

Βέβαια το σοκ είναι άλλο. Ο Μπάμπης ο Προσίδης σπέρνει ψευδείς ειδήσεις επί τούτου και πολλές φορές τρομοκρατεί χωρίς λόγο εργαζόμενους εφημερίδων. Το Sportime δε, είναι από τα αγαπημένα του. Πότε τελειώνουν τα ρέστα και δεν πληρώνονται οι εργαζόμενοι, πότε εξυπηρετεί συμφέροντα, πότε το ένα, πότε το άλλο, αλλά τον ακολουθούν τα στελέχη του. Ακόμα και τα διοικητικά. Μανωλίδης, Χωριανόπουλος και συνολικά καμιά 15αριά εργαζόμενοι. Ωραίοι…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καλά ο Προσίδης, εσείς κ. Αμερικάνου, κ. Κατσαρέ, κ. Τριανταφύλλου;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.