Επαφές με Αποστολόπουλο για να ανανεώσει

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr, ξεκίνησαν οι συζητήσεις του ΠΑΣ Γιάννινα με τον 26χρονο. Ποια τα δεδομένα για Τζημόπουλο
Επαφές με Αποστολόπουλο για να ανανεώσει

Άργησαν αρκετά, αλλά πήραν μπρος στο θέμα των ανανεώσεων στον ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτές τις μέρες ξεκίνησαν οι συζητήσεις και θα ενταθούν σταδιακά δεδομένου ότι έρχεται και νέα διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Πάσχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr, ένας από τους πρώτους που ξεκίνησαν τις διαπραγματεύσεις είναι ο Αλέξανδρος Αποστολόπουλος. Οι συζητήσεις συνεχίζονται και το πιο πιθανό είναι να υπάρξει αίσια κατάληξη. Το «Sportime» είχε ενημερώσει από τις 2 Φεβρουαρίου πως πρόθεση της ομάδας είναι να κρατήσει τον 26χρονο δεξιό μπακ και αυτό πλέον πραγματοποιείται.

Από εκεί και πέρα, φωτιές άναψε ο Θέμης Τζημόπουλος με το πρόσφατο ποστάρισμά του στο facebook, αλλά οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο παίκτης δεν έχει τάσεις φυγής. Η γυναίκα του όντως δουλεύει στην Αθήνα, αυτό δυσκολεύει κάπως τα πράγματα, όμως, προτεραιότητά του είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα. Προς το παρόν, πάντως, δεν έχουν αρχίσει οι συζητήσεις μαζί του, ίσως και γιατί οι Ηπειρώτες θεωρούν πως θα τα βρουν με τον 32χρονο με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επαφές με Αποστολόπουλο για να ανανεώσει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.