ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

«Δένει» Βελλίδη και Γιάκο ο ΠΑΣ Γιάννινα

Η περίπτωση του Ιγκόρ Βιδάλ έδειξε ότι κάτι αλλάζει στην τακτική του συλλόγου της Ηπείρου
«Δένει» Βελλίδη και Γιάκο ο ΠΑΣ Γιάννινα

Φαίνεται πως έπαθε και έμαθε… Τα τελευταία χρόνια είχε συνηθίσει να αφήνει το θέμα των ανανεώσεων των συμβολαίων για το φινάλε της σεζόν ο ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτό κάποιες φορές του κόστιζε. Η περίπτωση του Ιγκόρ Βιδάλ έδειξε, όμως, ότι κάτι αλλάζει.

Από το καλοκαίρι είχαν ξεκινήσει οι διαδικασίες ανανέωσης του συμβολαίου του και τελικά οι υπογραφές έπεσαν πρόσφατα και προχθές ανακοινώθηκε πως επεκτάθηκε η συνεργασία του με τους Ηπειρώτες για άλλη μία σεζόν.

Ως σκέψη υπάρχει το ενδεχόμενο μίας πρώτης συζήτησης με δύο ακόμη σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.

Τα συμβόλαια που εκπνέουν το καλοκαίρι είναι λίγα και εξ αυτών δύο «καίνε». Του Μάρκου Βελλίδη και του Ευριπίδη Γιάκου.

Αμφότεροι είναι βασικά γρανάζια της μηχανής του ΠΑΣ Γιάννινα και γι’ αυτό στην ομάδα θα ήθελαν να τους κρατήσουν. Οι διαδικασίες ακόμα δεν έχουν προχωρήσει, αλλά και για τους δύο υπάρχει θετική εισήγηση.

Εν τω μεταξύ, σε μία μεταγραφή ακόμη προχώρησαν χθες οι «κυανόλευκοι». Ο λόγος για την απόκτηση του Βλάντισλαβ Νάουμετς.

Ο 19χρονος Ουκρανός επιτελικός μέσος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο και ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ.

Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Ουκρανίας και έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής της Ντιναμό Κιέβου. Ενσωματώθηκε στις προπονήσεις και προορίζεται σε πρώτη φάση για την ομάδα Νέων.

Τέλος, ανεβάζει στροφές ο Αθανασιάδης, ο οποίος προπονήθηκε μαζί με τους υπόλοιπους, ενώ επέστρεψε ο Τσικάρσκι έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με τα Σκόπια.

Ατομικό εξακολουθούν να κάνουν οι Παμλίδης, Κριζμάν και Βελλίδης.

Ανεβάζει ρυθμούς ο Αθανασιάδης, “πρώτη” για Νάουμετς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Δένει» Βελλίδη και Γιάκο ο ΠΑΣ Γιάννινα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.