ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Λεό από του… χρόνου

Για αρκετό χρονικό διάστημα αναμένεται να απουσιάσει ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα
Λεό από του… χρόνου

Μόνο απλός δεν είναι τελικά ο τραυματισμός του Ζαν Μπαπτίστ Λεό. Ο Γάλλος υποβλήθηκε την Τρίτη (2/10) σε μαγνητική και την Τετάρτη (3/10) πήρε τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Όλα δείχνουν πως ο ΠΑΣ Γιάννινα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο μήνας θεωρείται σίγουρος, αλλά υπάρχουν φόβοι πως ίσως χρειαστεί πολύ παραπάνω.

Το κακό σενάριο είναι να χρειαστεί να λείψει για περίπου δύο μήνες. Αν ισχύσει αυτό, απολύτως έτοιμος θα είναι με τον νέο χρόνο, αφού προς το φινάλε του Δεκεμβρίου το πολύ να μπορεί να μπει σε κάποιο ματς ως αλλαγή.

Ωστόσο, από τον ΠΑΣ Γιάννινα τονίζουν πως κομβική θα είναι η επόμενη εβδομάδα. Τότε θα ξεκαθαρίσει το τοπίο για το μέγεθος της απουσίας του, ανάλογα με το πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του Λεό και το τι πρόγραμμα θα μπορεί να ακολουθήσει.

Πονοκέφαλος στον ΠΑΣ Γιάννινα με Κριζμάν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λεό από του… χρόνου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.