ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Αρέσει ο Παϊτέρης στον ΠΑΣ Γιάννινα

Δεν έχουν μείνει απαρατήρητες οι καλές του εμφανίσεις με τον Απόλλωνα Λάρισας
Αρέσει ο Παϊτέρης στον ΠΑΣ Γιάννινα

Μία από τις αποφάσεις που καλούνται να πάρουν στον ΠΑΣ Γιάννινα για τη νέα χρόνια είναι το τι θα κάνουν με τους τερματοφύλακές τους. Κώστας Περιστερίδης και Μάκης Γιαννίκογλου είναι στον αέρα και ήδη στο στόχαστρο των Κρητικών υπάρχει παίκτης για τη συγκεκριμένη θέση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportime.gr, αυτός είναι ο Παναγιώτης Παϊτέρης, ο οποίος κάνει πολύ καλή χρονιά με τον Απόλλωνα Λάρισας. Ο 20χρονος πληροί τις προδιαγραφές, αφού εκτός των άλλων θα αποκτηθεί με την προοπτική να βελτιωθεί στην πορεία και ως εναλλακτική του Μάρκου Βελλίδη.

Αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Απόλλωνα, σταδιακά γάντια βασικού και έχει κάνει 17 συμμετοχές στη Β’ Εθνική κερδίζοντας αρκετά βλέμματα. Τέλος, Να σημειωθεί πως εντός των ημερών αναμένεται να γίνει και ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αρέσει ο Παϊτέρης στον ΠΑΣ Γιάννινα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.