ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για Λεό!

Ο Γάλλος επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα θα μπει στο χειρουργείο θα μείνει εκτός για 3-4 μήνες!
Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για Λεό!

Τα χειρότερα επιβεβαιώθηκαν για τον Λέο Μπατίστ, ο οποίος θα μπει στο χειρουργείο και θα απουσιάσει από τις υποχρεώσεις του ΠΑΣ Γιάννινα για τους επόμενου 3-4 μήνες!

Από το Sportime.gr σας είχαμε ενημερώσει ότι οι εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου για τον νεαρό Γάλλο επιθετικό δεν ήταν καλές και υπήρχε το κακό σενάριο που έλεγε ότι θα μπει στο χειρουργείο για να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα με την θλάση που τον ταλαιπωρεί.

Ουσιαστικά, ο ποδοσφαιριστής ήρθε από τον ΑΟΧ Κισσαμικό με το πρόβλημα να υφίσταται και χωρίς να κάνει καλή αποθεραπεία. Μετά το νέο τραυματισμό στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, η κατάστασή του έγινε πολύ πιο άσχημη και οι γιατροί αποφάσισαν ότι δεν υπήρχε λόγος να ακολουθήσουν και πάλι συντηρητικό πρόγραμμα.

Μέσα στις επόμενες μέρες θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου και στη συνέχεια θα ξεκινήσει η αποθεραπεία του που θα διαρκέσει περίπου 3-4 μήνες.

Λεό από του… χρόνου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για Λεό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.