ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: «Ο Λουκίνας μπορεί να σταθεί στο πρωτάθλημα»

Η συνέντευξη Τύπου του τεχνικού του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το ματς με τη Θύελλα Καμαρίου
Πετράκης: «Ο Λουκίνας μπορεί να σταθεί στο πρωτάθλημα»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Γιάννη Λουκίνα ο Γιάννης Πετράκης, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τη Θύελλα Καμαρίου.

Αρχικά, ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα είπε: «Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να δούμε κάποια πράγματα. Πρώτον τα παιδιά που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής και να δούμε την κατάστασή τους. Δεύτερον να δούμε τακτικά που πήγαμε καλά και που χρειαζόμαστε δουλειά.

Ήταν ένα χρήσιμο παιχνίδι, παρότι παίζαμε με μια ομάδα που είναι 2 κατηγορίες κάτω από εμάς, αλλά ήρθε να παίξει ποδόσφαιρο και γι’ αυτό λέω ότι προσφερόταν για χρήσιμα συμπεράσματα. Το μυαλό μας από τώρα στη Λαμία».

Ερωτηθείς αν μπορούν να εφαρμοστούν κάποιες τακτικές του αγώνα με τη Θύελλα στο πρωτάθλημα, απάντησε: «Βέβαια και μπορούν. Αλλά είναι θέματα που αφορούν εμάς. Δεν είναι σωστό να μοιράζομαι τις σκέψεις μου».

Τέλος, αναφορικά με τον Λουκίνα που πέτυχε “καρέ” είπε: «Ένας παίκτης που πετυχαίνει 4 γκολ ασφαλώς και μπορεί να σταθεί και στο πρωτάθλημα.

Ο Γιάννης μου θυμίζει πολύ τον Γαρουφαλιά όταν ήρθε. Κάνει μία 100% επαγγελματική προσπάθεια καθημερινά στις προπονήσεις και όταν του δόθηκε η ευκαιρία, αντεπεξήλθε. Είμαι πάρα πάρα πολύ χαρούμενος για τον Γιάννη».

Θύελλα ο Λουκίνας, καμάρι ο ΠΑΣ Γιάννινα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πετράκης: «Ο Λουκίνας μπορεί να σταθεί στο πρωτάθλημα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.