ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Λουκίνας τον έβαλε σε σκέψεις

Δεν αποκλείεται να πάρει νέα ευκαιρία ο 27χρονος επιθετικός
ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Λουκίνας τον έβαλε σε σκέψεις

Μπορεί να αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιάννης Λουκίνας, αλλά υπό άλλες συνθήκες ίσως να μη βρισκόταν καν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ. 

Ο παίκτης είχε κάνει τις πρώτες συζητήσεις με τους Ηπειρώτες από πολύ νωρίς. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν γρήγορα, αλλά την προετοιμασία ο Γιάννης Πετράκης δεν είδε όσα ήθελε. Γι’ αυτό και τον ενημέρωσε πως δεν θα βρει χρόνο συμμετοχής και μπορεί να πάει κάπου δανεικός.

Αυτό φυσικά δεν… έψησε τον Λουκίνα. Προτίμησε να μείνει και να παλέψει για μία θέση στην ενδεκάδα από το να πάει ξανά στη Football League. Και τελικά ίσως δικαιωθεί για την επιλογή του.

Η πρώτη ευκαιρία που πήρε ήταν το ματς με τη Θύελλα Καμαρίου. Η δυναμικότητα του αντιπάλου είναι πολύ χαμηλή, αλλά και τα τέσσερα γκολ δεν περνούν απαρατήρητα. Πέρασε, συνεπώς, με επιτυχία το πρώτο τεστ και έβαλε σε σκέψεις τον προπονητή του. Δεν αποκλείεται, λοιπόν, κόντρα στη Λαμία να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής για πρώτη φορά στη φετινή Super League.

Πετράκης: «Ο Λουκίνας μπορεί να σταθεί στο πρωτάθλημα»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Λουκίνας τον έβαλε σε σκέψεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.