ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννενα: Βραδινή “υποδοχή” από τους οπαδούς της ομάδας

Η νέα ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα συνοδευόμενη και από άσχημη εμφάνιση δεν προβληματίζει μόνο την ομάδα, αλλά και τους οπαδούς. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα την αποστολή της ομάδας «υποδέχτηκαν» καμιά 20άρια οπαδοί που για τρίτη φορά φέτος ζήτησαν εξηγήσεις για το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως βελτίωση στο αγωνιστικό πρόσωπο. Ο Γιάννης Πετράκης που...
ΠΑΣ Γιάννενα: Βραδινή “υποδοχή” από τους οπαδούς της ομάδας

Η νέα ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα συνοδευόμενη και από άσχημη εμφάνιση δεν προβληματίζει μόνο την ομάδα, αλλά και τους οπαδούς. Λίγο μετά τα μεσάνυχτα την αποστολή της ομάδας «υποδέχτηκαν» καμιά 20άρια οπαδοί που για τρίτη φορά φέτος ζήτησαν εξηγήσεις για το γεγονός ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως βελτίωση στο αγωνιστικό πρόσωπο.

Ο Γιάννης Πετράκης που βρέθηκε στο επίκεντρο όσων πήγαν στο Πανηπειρωτικό, γι’ άλλη μια φορά επανέλαβε τα περί κακοδαιμονίας με τους τραυματισμούς.

Το θέμα που έχει προκύψει φέτος είναι αρκετά έντονο, αλλά θεωρούν ότι θα λυθεί προσεχώς. Αφενός γιατί θα υπάρξει ο χρόνος στη διακοπή του πρωταθλήματος να επανέλθουν οι περισσότεροι απ’ όσους έλειψαν τις δύο τελευταίες αγωνιστικές και αφετέρου γιατί στην ομάδα υπάρχουν σκέψεις να χαλαρώσει κάπως το πρόγραμμα, αφού είναι γεγονός ότι τραυματίζονται κατά κύριο λόγο εκείνοι που είναι ασυνήθιστοι σε υψηλούς ρυθμούς.

Οι συγκεντρωμένοι οπαδοί, ζήτησαν περισσότερο πάθος από την ομάδα, καθώς πλέον τα περιθώρια βαθμολογικών απωλειών εξαντλούνται.

Το δύσκολο… φεγγάρι του Γιαννιώτη

ΑΕΛ: Με οδηγό τον Ντέλετιτς

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣ Γιάννενα: Βραδινή “υποδοχή” από τους οπαδούς της ομάδας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.