ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Απλησίαστος ο Γιαννούλης

Ψάχνουν για αριστερό μπακ οι Ηπειρώτες εν όψει Ιανουαρίου
ΠΑΣ Γιάννινα: Απλησίαστος ο Γιαννούλης

Τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια έχουν ήδη αρχίσει για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Σε κάποια εξ αυτών πρωταγωνιστής είναι ο Κώστας Γιαννούλης.

Έχουμε ξαναπεί πως επισήμως δεν υπάρχει κανένα θέμα προσθήκης αυτή τη στιγμή. Απολύτως λογικό από τη στιγμή που ακολουθούν κομβικά ματς με Λεβαδειακό και ΟΦΗ.

Ωστόσο, δεδομένα έχουν γίνει σκέψεις. Σίγουρη θεωρείται η μεταγραφή ενός αριστερού μπακ. Από τον Σεπτέμβριο είχαμε ενημερώσει πως ο Γιάννης Πετράκης προβληματίζεται εκεί. Ο Τσικάρσκι είναι μέτριος, ο Κακούμπα ακόμη χειρότερος και γι’ αυτό όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του…

Αναμφίβολα τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Γιαννούλης είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει διαθέσιμο στη θέση του στην εγχώρια αγορά. Το κασέ του, όμως, είναι απλησίαστο. Στον Αστέρα Τρίπολης είχε συμβόλαιο μεγαλύτερο από κάθε παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα (μόνο ο Κλάους θα μπορούσε να τον πιάσει με τα μπόνους).

Δεν αποκλείεται να έχει πέσει κάπως από τη στιγμή που ένα εξάμηνο ήταν ανενεργός, αλλά και πάλι όχι τόσο. Η επιθυμία του, μάλιστα, είναι να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για να βρει κάτι άλλο.

Στην εγχώρια αγορά δεν υπάρχουν άλλες περιπτώσεις πλην του Γιώργου Σαραμαντά που ενδεχομένως αποχωρήσει από τον Πανιώνιο. Αυτή τη στιγμή δεσμεύεται με συμβόλαιο, όμως, ενώ υπάρχουν και άλλα εμπόδια για εκεί. Να σημειωθεί πως μία… σταθερή αδυναμία των Ηπειρωτών όλα αυτά τα χρόνια ήταν ο Διαμαντής Χουχούμης. Και αυτός, πάντως, δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Βοϊβοντίνα.

ΠΑΣ Γιάννινα: Τα διαιτητικά παράπονα του Χριστοβασίλη στον Μέλο Περέιρα (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣ Γιάννινα: Απλησίαστος ο Γιαννούλης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.