ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Στην αποστολή οι Κριζμάν, Αποστολόπουλος

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΟΦΗ τους Κριζμάν, Αποστολόπουλο, οι οποίοι ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους
ΠΑΣ Γιάννινα: Στην αποστολή οι Κριζμάν, Αποστολόπουλος

Στη διάθεση του ΠΑΣ Γιάννινα θα βρίσκονται κανονικά οι Κριζμάν και Αποστολόπουλος για τον αυριανό αγώνα (1/12, 19:30) με τον ΟΦΗ.

Ο Κριζμάν είχε κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό, τις οποίες και ξεπέρασε και τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την κρίσιμη αναμέτρηση.

Ο Γιάννης Πετράκης είδε και τον Αποστολόπουλο να βγάζει όλο το πρόγραμμα. Ο δεξιός μπακ είχε μία ενόχληση από τα ράμματα στο πόδι, όμως πλέον δεν αποτελούν πρόβλημα και θα είναι στη διάθεση του προπονητή.

Επιστρέφει στην αποστολή και ο Μυστακίδης, ο οποίος μάλιστα θα πάρει και θέση στο αρχικό σχήμα στη θέση του Ντόλοβατς.

Εκτός αποστολής από τον αγώνα με τον ΟΦΗ για λόγους τακτικής έμειναν οι Βιδάλ, Κάστρο, Κούζικ, Λουκίνας, και οι Ντόλοβατς, Περιστερίδης, Λέο, Παπαϊωάννου λόγω τραυματισμού.

Αναλυτικά στην αποστολή είναι οι: Βελλίδης, Μιχαήλ Ν., Μιχαήλ Α., Τζημόπουλος, Λίλα, Σκόνδρας, Σιόντης, Ευαγγέλου, Τσικάρσκι, Αποστολόπουλος, Μπουκουβάλας, Νάουμετς, Νικολιάς, Γιάκος, Κρίζμαν, Παμλίδης, Ξύδας, Μυστακίδης και Αθανασιάδης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Απρόοπτο με Κριζμάν

Αυτά να κρατήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣ Γιάννινα: Στην αποστολή οι Κριζμάν, Αποστολόπουλος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.