ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Έβαλε τα κλάματα ο Βελλίδης

Σε κακή ψυχολογική κατάσταση ο Καστοριανός τερματοφύλακας μετά τη λήξη του αγώνα με τον ΟΦΗ
ΠΑΣ Γιάννινα: Έβαλε τα κλάματα ο Βελλίδης

Ήταν ο μοιραίος για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ως έναν βαθμό χωρίς να φταίει. Αλλά αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα και ο Μάρκος Βελλίδης το ξέρει.

Δεν έχει υποπέσει σε παράβαση στη φάση του 54′. Κρατάει την μπάλα εντός περιοχής, αλλά ο διαιτητής έχει άλλη άποψη. Στη συνέχεια κάνει κάκιστη εκτίμηση και δέχεται το γκολ από τον Ποτουρίδη.

Η ομάδα του δεν γυρνάει το ματς. Καταφέρνει μόνο να ισοφαρίσει. Το τελικό 1-1 δεν ήταν το αποτέλεσμα που όλοι θα ήθελαν στον ΠΑΣ Γιάννινα και γι’ αυτό μετά το σφύριγμα της λήξης υπήρχε προβληματισμός.

Ωστόσο, ο Βελλίδης λύγισε… Ξέσπασε σε κλάματα ίσως γιατί θεώρησε τον εαυτό του υπαίτιο για το γκολ που δέχτηκαν οι Ηπειρώτες. Ίσως και γιατί ένιωθε αδικημένος για το σφύριγμα του Λάμπρου. Ο Κώστας Περιστερίδης, που γνωρίζει τις δυσκολίες της θέσης του τερματοφύλακα, ήταν αυτός που έτρεξε να τον παρηγορήσει.

Κόντρα σε… όλα φέτος ο ΠΑΣ Γιάννινα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣ Γιάννινα: Έβαλε τα κλάματα ο Βελλίδης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.