ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Επέστρεψαν δύο, αμφίβολος ένας!

Στον ΠΑΣ Γιάννινα είδαν τους Παμλίδη και Σκόνδρα να μπαίνουν στο πρόγραμμα, ενώ αντίθετα εκτός με ενοχλήσεις έμεινε ο Αποστολόπουλος και είναι αμφίβολος
ΠΑΣ Γιάννινα: Επέστρεψαν δύο, αμφίβολος ένας!

Δύο προσθήκες είχε ο ΠΑΣ Γιάννινα στην προπόνηση της Πέμπτης (6/12), αφού ενσωματώθηκαν από την Εθνική Ενόπλων, οι Παμλίδης και Σκόνδρας.

Οι δύο ποδοσφαιριστές ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους με την Εθνική Ομάδα Ενόπλων Δυνάμεων, επικρατώντας μάλιστα του αντίστοιχου αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Γερμανίας με 2-1 και πήρε την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου CISM.

Από την στιγμή που επέστρεψαν οι δύο ποδοσφαιριστές, το μοναδικό πρόβλημα είναι με τον Αλέξανδρο Αποστολόπουλο, ο οποίος είχε ενοχλήσεις από τα ράμματα στο πόδι του.

Την Παρασκευή (7/12) θα κριθεί η συμμετοχή του ή όχι στην αποστολή του ΠΑΣ, αφού θα την ανακοινώσει ο Γιάννης Πετράκης. Στη συνέχεια η ομάδα θα αναχωρήσει για Τρίπολη, όπου αναμένεται να κάνει και μία προπόνηση την Παρασκευή, σε γήπεδο της περιοχής.

ΠΑΣ Γιάννινα: Όλοι μέσα, εκτός τους μακροχρόνιους απόντες

ΠΑΣ Γιάννινα: Κίνδυνος τιμωρίας της έδρας του

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣ Γιάννινα: Επέστρεψαν δύο, αμφίβολος ένας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.