ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Πετράκης: «Το αποτέλεσμα μας αδικεί»

Όλα όσα δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα για την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης
Πετράκης: «Το αποτέλεσμα μας αδικεί»

Σκασμένος ήταν ο Γιάννης Πετράκης μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα στο 90′ χαρακτηρίστηκε ως άδικη από τον τεχνικό του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος στάθηκε στις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι δύο ομάδες.

Οι δηλώσεις του έμπειρου προπονητή στη ΝOVA

“Μας αδικεί το σημερινό αποτέλεσμα κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια κάναμε αρκετές φάσεις αλλά έκανε και ο Αστέρας Τρίπολης. Σίγουρα το τελικό αποτέλεσμα μας αδικεί γιατί έπρεπε να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία.

Το αρνητικό αποτέλεσμα όμως δεν ακυρώνει την προσπάθεια μας, εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και θα έρθουν τα αποτελέσματα”.

Στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε

“Θέλω να πω για το παιχνίδι ότι κάναμε σπουδαία εμφάνιση. Είχαμε πολύ καλή εικόνα, ειδικά μέχρι τα 60 λεπτά. Είχαμε πολλές και καθαρές ευκαιρίες να προηγηθούμε. Περιορίσαμε τον Αστέρα ο οποίος είναι μια πολύ καλή ομάδα με ποιότητα.

Δυστυχώς στις ευκαιρίες που είχαμε δεν καταφέραμε να βάλουμε κάποιο γκολ και αυτό το πληρώσαμε στο τέλος με το γκολ που δεχτήκαμε.

Νομίζω πως το αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα μας και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια τους και την εικόνα που είχαν”.

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0: «Καθάρισε» ο Φερνάντεθ

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πετράκης: «Το αποτέλεσμα μας αδικεί»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.