ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος: Ανήμερα του αγώνα οι αποφάσεις

Την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί αν θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας
ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος: Ανήμερα του αγώνα οι αποφάσεις

Την Τρίτη το πρωί θα κριθεί το αν θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Πανιώνιο για το Κύπελλο Ελλάδας.

Οι ειδικοί που ασχολούνται με τον γήπεδο και οι άνθρωποι της ΠΑΕ των Ιωαννίνων, προκειμένου να δουν την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και φάνηκε ότι υπάρχει κίνδυνος καταστροφής του χλοοτάπητα αν επιχειρηθεί κάτι.

Η έντονη χιονόπτωση αλλά και οι θερμοκρασίες που είναι πραγματικά πολικές, έχουν δημιουργήσει μεγάλο πρόβλημα, ενώ αναμένεται να συνεχιστεί το ίδιο σκηνικό.

Ο Πανιώνιος θα πρέπει να βρεθεί κανονικά στο γήπεδο, ωστόσο η τελική απόφαση ανήκει στον διαιτητή, που εφόσον αποφασίσει για αναβολή, τότε το ματς θα πάει για το μεσημέρι της επόμενη μέρας.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει ηλιοφάνεια στα Ιωάννινα και σταδιακά στους δρόμους το χιόνι λιώνει. να δούμε εάν αυτό είναι αρκετό για να γίνει τελικά η αναμέτρηση.

ΠΑΣ Γιάννινα: Το μυαλό στον Πανιώνιο

Ο Μπανανά γύρισε, η αναζήτηση συνεχίζεται

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣ Γιάννινα – Πανιώνιος: Ανήμερα του αγώνα οι αποφάσεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.