Έντονη φημολογία πως ο Μάνος οδεύει στον ΠΑΣ

Ο Δημήτρης Μάνος είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα. Η έλευση του Φράνκο Σολδάνο στον Ολυμπιακό δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας, σε ότι αφορά το χρόνο συμμετοχής του, στον 25χρονο επιθετικό. Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν σενάρια που έφερναν τον Μάνο πολύ κοντά στο δανεισμό του στον Πανιώνιο. Κι αυτό διότι ο ΟΦΗ,...
Έντονη φημολογία πως ο Μάνος οδεύει στον ΠΑΣ

Ο Δημήτρης Μάνος είναι πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΣ Γιάννινα. Η έλευση του Φράνκο Σολδάνο στον Ολυμπιακό δεν αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας, σε ότι αφορά το χρόνο συμμετοχής του, στον 25χρονο επιθετικό.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξαν σενάρια που έφερναν τον Μάνο πολύ κοντά στο δανεισμό του στον Πανιώνιο. Κι αυτό διότι ο ΟΦΗ, ο οποίος ήταν επίσης πιθανός προορισμός, προχώρησε σε λύση από το εξωτερικό για την επίθεσή του, τον Πάρσον. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime ωστόσο, γερά στη διεκδίκηση του στράικερ του Ολυμπιακού έχει μπει και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Μάλιστα τη δεδομένη στιγμή η ομάδα των Ιωαννίνων φέρεται να έχει και τον πρώτο λόγο σε ότι αφορά τον δανεισμό του παίκτη από τον Ολυμπιακό. Η ήττα από την ΑΕΚ με το «βαρύ» 4-0 δείχνει να έχει κλονίσει τους ιθύνοντες του ΠΑΣ. Οι τελευταίοι μοιάζουν διατεθειμένοι να κάνουν κάτι παραπάνω στη μεταγραφική ενίσχυση. Ο Μάνος εντάσσεται σε αυτό το πλαίσιο.

Το αναφέρουμε αυτό διότι ως τώρα δεν υπήρχαν δείγματα πως ο ΠΑΣ έψαχνε για στράικερ. Κάθε άλλο. Συνεπώς είτε ο δανεισμός του Μάνου ήρθε σαν ευκαιρία που δεν θέλει ο ΠΑΣ να πάει χαμένη, είτε υπάρχει δυσαρέσκεια τις επιδόσεις ορισμένων παικτών. Θα φανεί αυτό, αν κι εφόσον υλοποιηθεί ο δανεισμός του Μάνου στα Γιάννινα. Διότι ο Πανιώνιος παραμένει στο κάδρο.

ΠΑΣ Γιάννινα: Έφερε Εμίλ Γιόνασεν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έντονη φημολογία πως ο Μάνος οδεύει στον ΠΑΣ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…