Ζήτησε να μείνουν ο Πετράκης

Την παραμονή των Περιστερίδη και Γιαννίκογλου στον ΠΑΣ Γιάννινα εισηγήθηκε ο Κρητικός τεχνικός, τελειώνει ο Σολτάνι
Ζήτησε να μείνουν ο Πετράκης

Ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά ξεκίνησε στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι άνθρωποί του, άλλωστε, γνωρίζουν ότι έχουν πολλή δουλειά να κάνουν με τόσα συμβόλαια που λήγουν και δεν γίνεται να τα αφήσουν όλα για το τέλος.

Ανάμεσα σε αυτούς που μένουν ελεύθεροι είναι και οι Κώστας Περιστερίδης και Μάκης Γιαννίκογλου, οι δύο τερματοφύλακες που βρίσκονται πίσω από τον Μάρκο Βελλίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr, η εισήγηση του Γιάννη Πετράκη είναι να παραμείνουν και οι δύο και να μην αλλάξει η τριάδα που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, κάτι τέτοιο μόνο εύκολο δεν θα είναι όπως έχουμε εξηγήσει και προ ημερών, αφού κανείς τους δεν θέλει να μείνει ως τρίτος.

Ο Κρητικός τεχνικός θεωρεί πως θα πρέπει να παραμείνει ο Περιστερίδης κυρίως λόγω της πολύ δύσκολης φάσης που πέρασε. Υπενθυμίζεται πως στο τέλος της περσινής χρονιάς υπέστη ρήξη χιαστών, έχασε σημαντικό μέρος και της φετινής σεζόν και ο Πετράκης θεωρεί πως πρέπει ο ΠΑΣ Γιάννινα να του σταθεί.

Για τον Γιαννίκογλου, υπάρχει ικανοποίηση. Κάποια στιγμή έφτασε να παίζει και βασικός έχοντας καλή απόδοση και απλά πλήρωσε το λάθος του με τον Ατρόμητο. Έκτοτε δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα και όλα αυτά έχουν εκτιμηθεί.

Από εκεί και πέρα, δεν είναι λίγοι και εκείνοι που θα φύγουν. Νίκος Καρανίκας και Ηρακλής Γραφουαλιάς έχουν φτιάξει βαλίτσες για άλλες πολιτείες, ενώ στο φύλλο της Τετάρτης (11/4) το Sportime ενημέρωσε πως οι εκκαθαρίσεις ξεκινούν από τον Καρίμ Σολτάνι. Ο Αλγερινός θεωρείται «τελειωμένος» και θα ακολουθήσουν και άλλοι. Ανοιχτό το να βρίσκεται σε αυτούς να βρίσκεται και ο Φρανκ Μπετρά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ζήτησε να μείνουν ο Πετράκης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.