ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΠΑΣ Γιάννινα: Μόνο έτσι άλλη μεταγραφή

Πώς η επιστροφή στο 3-5-2 άλλαξε τα δεδομένα για τους Ηπειρώτες
ΠΑΣ Γιάννινα: Μόνο έτσι άλλη μεταγραφή

Για τρεις μεταγραφές έλεγε ο αρχικός σχεδιασμός πως θα πάει ο ΠΑΣ Γιάννινα τον Ιανουάριο. Αριστερό μπακ, χαφ και εξτρέμ είχε ζητήσει ο Γιάννης Πετράκης.

Με τον Σεργκελασβίλι έκλεισε το κενό στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ για τα χαφ αποκτήθηκε ο Πάντελιτς. Εξτρέμ, όμως, δεν αναμένεται να κλείσει στους Ηπειρώτες και ο λόγος είναι η επιστροφή στο 3-5-2.

Μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ ο Κρητικός τεχνικός αποφάσισε να γυρίσει στο σύστημα που η ομάδα ξέρει καλύτερο από κάθε άλλο. Σε αυτό φυσικά δεν υπάρχει χώρος για εξτρέμ και γι’ αυτό δεν θα γίνει κίνηση.

«Δύσκολα θα γίνει κάτι», λένε από την ομάδα. Υπάρχει, όμως, ένα πολύ μικρό παράθυρο. Η μοναδική περίπτωση που φαίνεται ότι «παίζει» είναι του Εμίλ Γιόνασεν.

Ο Νορβηγός αριστερός μπακ, όπως είχε αποκαλύψει το Sportime.gr, ήταν αυτός που είχαν φέρει οι Ηπειρώτες να δει το ματς με την ΑΕΚ. Όλα χάλασαν στις ιατρικές εξετάσεις του. Ωστόσο, ας μην αποκλειστεί το να τον δούμε τελικά με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα. Επειδή είναι ελεύθερος, έχει το δικαίωμα να υπογράψει και στις αρχές Φεβρουαρίου. Παρά τον τραυματισμό του, κάποιοι εντός των τειχών θεωρούν πως θα έπρεπε να γίνει η συγκεκριμένη μεταγραφή γιατί πιστεύουν πολύ στις ικανότητές του.

Σε απολογία οι Ν. Παπαδόπουλος, Μονεμβασιώτης και 6 ΠΑΕ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΣ Γιάννινα: Μόνο έτσι άλλη μεταγραφή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.