ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Στις Σέρρες ο Γιώργος Χριστοβασίλης

Την αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με τον ΑΟΧ-Κισσαμικό παρακολούθησε από κοντά το αφεντικό του ΠΑΣ Γιάννινα έχοντας στραμμένο το βλέμμα του σε νεαρούς ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων
Στις Σέρρες ο Γιώργος Χριστοβασίλης

Στο δημοτικό γήπεδο Σερρών βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (14/4) ο Γιώργος Χριστοβασίλης. Το αφεντικό του ΠΑΣ Γιάννινα παρακολούθησε από κοντά την αναμέτρηση του Πανσερραϊκού με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, όπου οι Χανιώτες επικράτησαν με 2-0 και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με αρκετούς γνώριμους του, όπως με το μέλος της πρώην διοίκησης των «λιονταριών», τον Σωτήρη Βλάχο.

Προφανώς, ο Χριστοβασίλης είχε στραμμένο το βλέμμα του και στον Γιώργο Πετράκη, τον γιο του Γιάννη, του νυν προπονητή του ΠΑΣ. Πιθανότατα θα τσέκαρε και κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Πανσερραϊκού που πραγματοποιούν πολύ καλή σεζόν και για τους οποίους έχει θετική άποψη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Στις Σέρρες ο Γιώργος Χριστοβασίλης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.